Sinterklaas 25-11-2023

Mijn verjaardag op 5 december komt alweer weer dichterbij en ook dit jaar zijn wij uitgenodigd door Oranjevereniging Haaften om op zaterdag 25 november in het Kulturhus de Burcht van Haeften een gezellig Sinterklaasfeest te vieren!

Wij zouden het leuk vinden als jullie mij en mijn Pieten op staan te wachten bij de Burcht van Haeften, Vredeplein 1 Haaften.

We verwachten om 14:00 uur in bij de Burcht van Haeften aan te komen waar we ook dit jaar weer een gezellig feest gaan vieren,
en volgt natuurlijk niet te vergeten de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd! Het feest is ongeveer 16.30 uur afgelopen.

Mocht je nog iemand van de Oranjevereniging iets willen vragen? Dan kan dat bij Angelique Verseijl 📞0630139463 of Mario Kock 📞0615278753 of via info@oranjevereniginghaaften.nl

Kleurplaten worden begin november uitgedeeld op de scholen maar zijn ook te downloaden op onze website

De mooie ingekleurde en/of geknutselde tekeningen kunnen jullie uiterlijk donderdag 23 november inleveren op school. Of afgeven op Herenstraat 6 bij Angelique Verseijl.
Doe goed je best en misschien win jij dit jaar wel een mooi prijsje!

Ook dit jaar hebben wij voor alle kinderen die een kleurplaat hebben ingeleverd een lekkere traktatie en een leuke verrassing!

Tot 25 november lieve kinderen! Hartelijke groeten;
Sinterklaas en de Pieten