Inschrijvingen Kerstfair 17-12-2022

Op zaterdag 17 december zal er weer een Kerstfair zijn in de Burcht van Haeften, al weer de 5e editie!

Tijden* van 15.00 tot 20.00 uur ( Nog onder voorbehoud)

Live muziek, kramen, hapjes/drankjes in een sfeervolle Burcht.πŸŽ‰πŸ»πŸŽ„πŸŽ…πŸ»
We zullen de sporthal omtoveren tot Winter Wonderland waarbij de kramen ruim opgezet gaan worden, daarnaast sfeervolle kramen in het atrium!

In de foyer & bargedeelte alle ruimte voor een hapje/drankje, zitje en dansje! πŸŽ‰πŸ»πŸ·Dit jaar hebben we weer verassende nieuwe elementen!

Wilt u een kraam huren? Vul dan het inschrijfformulier in op onze website www.oranjevereniginghaaften.nl.

Uw deelname is bevestigd na akkoord vanuit OVH via de mail.

Wij zullen de inschrijvingen o.b.v. volgorde bij binnenkomst behandelen.

Ook proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met het aanbod van producten of diensten (VOL=VOL)

Als er nog vragen zijn, stel deze gerust.

Bestuur OVH

Bedrijf/vereniging/stichting? (verplicht)
    BedrijfVereniging/stichting

Bedrijfsnaam/Vereniging/stichting naam (verplicht)

Naam contactpersoon (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Kraam

Stroom per aansluiting (geen of voltage ingeven)

Een duidelijke opgave van de branche en de te verhandelen artikelen(verplicht)

De inschrijving is pas voltooid wanneer u via de email een bevestiging heeft ontvangen met daarin de betaalgegevens. Wanneer de betaling heeft plaatsgevonden is uw inschrijving definitief.