Schrijf je in voor de Kerstreis!

🎁🎄🎅✨Oranjevereniging Haaften is voornemens om een Kerstreis te organiseren naar Düsseldorf!

(N.a.v. een idee van een aantal creatieve leden)

We willen graag wat sfeer proeven en inspiratie op doen voor volgend jaar. Dan verwachten we in 2022 weer een sfeervolle kerstmarkt in de Burcht te kunnen organiseren🎅🍻🍷❄️🌠⛄️.

Lijkt het je leuk om mee te gaan naar 1 van de grootste en populairste kerstmarkten van Duitsland, om te kerstshoppen bij één van de vele gezellige kraampjes, om te schaatsen of gewoon voor de gezelligheid, 🌭 & gluhwein?! 🎄🛍🎉🎁✨

OVH regelt het vervoer, de invulling van de middag / avond is voor eigen rekening.

Datum: Zaterdag 11 december 2021

Tijd: 10.00 uur vertrek vanuit Haaften en 21.00 uur weer retour vanuit Düsseldorf per luxe touringcar.

Kosten: 25,- p.p.

Inschrijving is verplicht en is heel gemakkelijk. Meld u aan via de Whatsapp knop, Oranjevereniging Haaften | Facebook geef uw naw gegevens en e-mail adres door, na de betaling van het betaalverzoek is uw inschrijving bevestigd*!

*De reis kan alleen door gaan met voldoende aanmeldingen i.v.m de kosten van de 🚌 (Let op: VOL=VOL, i.v.m de kosten vd bus , chauffeur etc is het alleen rendabel als we volle bussen laten rijden en houd rekening met de geldende Coronamaatregelen in Duitsland)

Maar laten we hopen dat er een 2e bus nodig zal zijn!😃 Dus wacht niet te lang en reserveer een plek in de bus!😉