Over ons

De Oranje Vereniging Haaften bestond al voor de tweede wereldoorlog. Wanneer de oranjevereniging is opgericht is niet bekend. Tijdens de tweede wereldoorlog moest bestuurslid van Rijswijk alle papieren inleveren bij de Duitse bezetters. Er is nooit meer iets teruggevonden.

Wel is er in 1996 een 8 pagina tellend krantenartikel geschreven over de geschiedenis van de Oranje Vereniging Haaften.

Deze kunt u via Geschiedenis Oranje Vereniging Haaften vinden.

Op dit moment is de Oranje Vereniging Haaften actief met diverse evenementen zoals; Lampionnen optocht, Sinterklaasintocht, Diverse feestavonden, Koningsdag en natuurlijk het jaarlijks 4 of 5 daagse feestweek het 3e weekend van juni!