Locatie jaarmarkt

JAARMARKT HAAFTEN  “De derde zaterdag in juni”

Zaterdag 17 juni 2017 van 10.00 uur tot 16.00 uur….

…..wordt voor de 38e keer traditiegetrouw de Haaftense Jaarmarkt gehouden. Om het geheel aantrekkelijk te maken voor een breed publiek zijn er ook dit jaar weer tal van activiteiten rondom de Jaarmarkt georganiseerd. De toegang voor het publiek tot de Jaarmarkt is gratis.

Sinds 2015 compleet vernieuwde locatie! Startend in de kern van Haaften naar het evenemententerrein. Compleet met horeca plein en zeer diverse activiteiten voor jong & oud!

overzicht feestweek

Geschiedenis:

De jaarmarkt is voor het eerst gehouden in 1979, deze werd toen georganiseerd door het Wielercomite Neerijnen. Dit willigercomite heeft in 2005 de jaarmarkt overgedragen aan de Oranjevereniging van Haaften en toen is de Organisatie Jaarmarkt Haaften ontstaan. De Organisatie bestaat uit 4 mensen en een aantal vrijwilligers.

Het doel van de Organisatie Jaarmarkt Haaften is het in standhouden en uitbreiden van de Jaarmarkt in Haaften.