Donateur worden

Vrijwilliger worden

Ook al hebben we veel (vrijwillige) medewerkers, het zijn er nooit genoeg. Het gezegde ‘Vele handen maken licht werk’ is op onze activiteiten dan ook zeker van toepassing. Helpen kan op vele manieren, binnen een gezellige groep mensen.
Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken? Neem dan snel contact met ons op.

Donateur worden

Wilt u ons helpen om ieder jaar de Feestweek en verschillende andere activiteiten voor jong en oud te organiseren, word dan lid / donateur.

Individueel :

Voor € 7,50 per jaar steunt u de Oranjevereniging en krijgt u tevens korting op de meeste entreeprijzen van evenementen die door de Oranjevereniging georganiseerd worden.

Familie :

Voor € 12,50 per jaar steunt u de Oranjevereniging en krijgen u en uw inwonende kinderen korting op de meeste entreeprijzen van evenementen die door de Oranjevereniging georganiseerd worden.

Betaalwijze:

Om het u en ons gemakkelijk te maken, wil de Oranjevereniging Haaften voor het innen van de jaarlijkse contributie met ingang van 2013 overschakelen naar automatische incasso.

Aanmelden :

Via onderstaand formulier kunt u zichzelf, of uw familie aanmelden voor de Oranjevereniging.  Ook kunt u hier een adreswijziging doorgeven.

maak hier uw keuze:

Akkoord automatische incasso