Inschrijving Kerstfair 2018

Alvast voor in de agenda!!!

Op zaterdag 15 december van 16.00 tot 20.00 zal de 3e editie plaats vinden van de Haaftense Kerstfair in de Burcht van Haeften.

In de middag live muziek, kramen & hapjes/drankjes en in de avond een Foute kerstparty!πŸŽ‰πŸ»πŸŽ„πŸŽ…πŸ»

We zullen de sporthal omtoveren tot Winter Wonderland waarbij de kramen ook ruim opgezet gaan worden, daarnaast sfeervolle kramen in het atrium! In de foyer & bargedeelte alle ruimte voor een hapje/drankje, zitje en dansje!Β πŸŽ‰πŸ»πŸ·

Een kraam huren? Vul dan onderstaand inschrijfformulier in.

Daarnaast zijn wij nog dringend op zoek naar wat creatieve & organisatorische talenten!
Graag een PB of e-mail: info@oranjevereniginghaaften.nl

Bedrijf/vereniging/stichting? (verplicht)
BedrijfVereniging/stichting

Bedrijfsnaam/Vereniging/stichting naam (verplicht)

Naam contactpersoon (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Kraam

Stroom per aansluiting (geen of voltage ingeven)

Een duidelijke opgave van de branche en de te verhandelen artikelen(verplicht)

De inschrijving is pas voltooid wanneer u via de email een bevestiging heeft ontvangen met daarin de betaalgegevens. Wanneer de betaling heeft plaatsgevonden is uw inschrijving definitief.